Covid-19 2020-06-29T12:36:20+02:00

Covid-19

Ξενοδοχείο Paritsa- Αφοσιωμένος στην Ασφάλεια και την Υγεία

Το Ξενοδοχείο Paritsa επιστρέφει και καλωσορίζει τους επισκέπτες από τις 30 Ιουνίου 2020..
Η ευημερία των επισκεπτών μας, των συνεργατών μας και του προσωπικού μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η υγεία και η ασφάλεια έχουν την πλήρη προσοχή μας.

Με τις πιο απαιτητικές διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόστηκαν τώρα περισσότερο από ποτέ, η ομάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες μας με την πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας
Σχέδιο δράσης

Το ξενοδοχείο έχει αναπτύξει ένα σχέδιο δράσης και μεμονωμένα πρωτόκολλα για κάθε τμήμα του ξενοδοχείου για τη λήψη μέτρων, τη διαχείριση τυχόν ύποπτων περιπτώσεων Covid-19, προκειμένου να αποφευχθεί και να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού στο προσωπικό και τους επισκέπτες.

Το σχέδιο δράσης είναι σύμφωνο με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ελληνικής Κυβέρνησης και των διεθνών οργανισμών υγείας και θα αναθεωρηθεί αναλόγως.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο Συντονιστής Υγείας & Ασφάλειας του ξενοδοχείου θα επιβλέπει και θα διασφαλίζει την τήρηση του πρωτοκόλλου και ένας γιατρός θα συνεργάζεται με το ξενοδοχείο, ο οποίος θα ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες των Υγειονομικών Αρχών

Προσωπικό ξενοδοχείου
Όλα τα μέλη του προσωπικού:

  • Εκπαιδεύονται σε πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων, ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής για την αποφυγή μετάδοσης του ιού (συχνό πλύσιμο των χεριών, αποφυγή χειραψιών, φυσική αποστασιοποίηση, αποφυγή επαφής των χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα και την υγιεινή του αναπνευστικού συστήματος).
  • Γνωρίζουν πώς μεταδίδεται ο ιός Covid-19 και είναι σε θέση να παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες.
  • Εφοδιάζονται με εξοπλισμό ατομικής προστασίας. (μάσκες, γάντια, ασπίδες προσώπου, αδιάβροχες ποδιές κ.λπ.).
  • Υποβάλλονται σε θερμικό έλεγχο πριν από κάθε βάρδια.

Ρεσεψιόν

  • Επέκταση της διάρκειας του check-out και του χρόνου check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 11 π.μ. και check-in από τις 15:00), έτσι ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαριστούν και να απολυμανθούν πλήρως και να αεριστούν μέσω φυσικού εξαερισμού.
  • Αντισηπτικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.
  • Αποστείρωση κλειδιών μετά από κάθε χρήση.
  • Καθορισμένες αποστάσεις.
  • Παράθυρο plexiglass έχει τοποθετηθεί στη ρεσεψιόν.
  • Συχνή απολύμανση της ρεσεψιόν.
  • Όλα τα μέλη της ομάδας είναι πλήρως εκπαιδευμένα και ικανά να ενημερώνουν τους επισκέπτες σχετικά με τους κανόνες του ξενοδοχείου και τα νέα μέτρα που λαμβάνονται.
  • Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ικανό να εντοπίζει τα συμπτώματα του Covid-19 και να τα αναφέρει στον συντονιστή υγείας.
  • Το ξενοδοχείο παρέχει ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με βασικές οδηγίες υγείας και χρήσιμες πληροφορίες για τον κοροναϊό.
  • Ένα ιατρικό κιτ είναι πάντα διαθέσιμο, το οποίο περιλαμβάνει γάντια μιας χρήσης και μάσκες, αντισηπτικό

Καθαριότητα (Δωμάτια, Κοινόχρηστοι Χώροι)

  • Έχουν εφαρμοστεί βελτιωμένες πρακτικές απολύμανσης και βαθύ καθαρισμού σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Υγείας.
  • Συσκευή ατμού χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό όλων των υφασμάτινων επιφανειών.
  • Εκτός από τις συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού, οι κοινόχρηστοι χώροι, η κύρια είσοδος, η ρεσεψιόν, οι λαβές των θυρών, οι πάγκοι, τα τραπέζια, τα κιγκλιδώματα, τα κουμπιά του ανελκυστήρα και άλλα “σημεία αφής υψηλής συχνότητας” απολυμαίνονται συχνά.
  • Ατομικό αντισηπτικό τζελ παρέχεται σε κάθε δωμάτιο κατά την άφιξη.
  • Όλα τα λευκά είδη πλένονται σε υψηλή θερμοκρασία για βέλτιστη απολύμανση.
  • Βελτίωση των διαδικασιών κυκλοφορίας του αέρα για την αύξηση της ποιότητας του αέρα.
  • Απολυμαντικά χεριών βρίσκονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Τα κοινόχρηστα αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων, όπως μενού, βιβλία κ.λπ. έχουν αφαιρεθεί από τους κοινόχρηστους χώρους

Εστιατόριο και Μπαρ
Το Ξενοδοχείο ακολουθεί τους κανόνες   HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος αναγνώρισης και διαχείρισης  κινδύνου που σχετίζεται με την ασφάλεια των τροφίμων.

  • Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανόνες, ένας πελάτης ανά δύο τετραγωνικά μέτρα επιτρέπεται στο εστιατόριο και τις καφετέρια μας. Ο μέγιστος αριθμός πελατών ανά τραπέζι είναι έξι άτομα. Δεν υπάρχει όριο σε περίπτωση οικογένειας με ανηλίκους.
  • Ο μπουφές πρωινού αναστέλλεται. Το πρωινό σερβίρεται a la carte στη βεράντα.
BOOK NOW